arabisch / Spaans

Privéles

Vind je het prettiger om in je eigen tempo te leren in plaats van in een groep? Volg dan privéles. Het programma wordt zo goed mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Ik houd hierbij rekening met je taalniveau, leerstijl en leertempo. Het is ook mogelijk om met een klein groepje Arabische of Spaanse lessen te volgen.

Waarom privéles?

Hoe werkt het?

Een nieuwe taal leren kost tijd en moeite. Ik ben er om ervoor te zorgen dat je zo effectief mogelijk resultaten behaald. Ik geloof hierbij in een persoonlijke aanpak. Door de lessen af te stemmen op jouw leerbehoeftes en leerstijl komen we samen zo efficiënt mogelijk tot het gewenste resultaat. De privé taalcursus wordt hierom speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wat betekent dit in de praktijk?

Intake

Voor de lessen beginnen houden we een telefonisch intakegesprek. Hierin bepalen we je startniveau, je streefniveau en je leerstijl. Aan de hand hiervan maak ik een lesprogramma op maat, met daarin de onderwerpen die voor u belangrijk zijn. Na de intake ontvang je een offerte. Indien je hiermee akkoord gaat kunnen de lessen beginnen.

Duur en frequentie

De lessen duren in meestal minimaal 1,5 uur. Uit ervaring blijkt dat die tijd nodig is om goed in de stof te komen en het optimale uit de les te halen. In overleg met de docent bepaal je de tijdsduur, het aantal lessen, en het tijdstip van de lessen. Dit wordt afgestemd op jouw agenda

Locatie

We spreken samen af waar de lessen plaatsvinden. Dit kan bij jou thuis zijn, bij de docent thuis of op een externe locatie in de regio Utrecht.

Aanmelding

Heeft u interesse in privéles Arabisch of Spaans, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Vervolgens nemen ik contact op voor verdere informatie voor de offerte. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.