Key-notes Digitale Geletterdheid

Lezingen en key-notes

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van digitale geletterdheid, generatieve AI of digitale informatievaardigheden voor uw conferentie of studiedag? Ik verzorg graag op maat gemaakte lezingen en key-notes voor uw evenement, met aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale geletterdheid, digitale didactiek en ICT in het onderwijs.

Lezing op maat

Heeft u een bepaald onderwerp of thema voor uw conferentie of studiedag en zoekt u een spreker die hier een boeiende lezing over kan verzorgen? Laat het mij weten! Als specialist op het gebied van digitale didactiek en digitale geletterdheid kan ik een lezing op maat voor uw doelgroep verzorgen. Laat mij weten wat uw onderwerp en doelgroep is en ik zal een in afstemming een inspirerende en activerende invulling voor u verzorgen.

Onderwerpen

Mogelijke onderwerpen voor een lezing zijn:

Deze klanten gingen u voor​

Interactief

Mijn lessen, workshops en lezingen zijn interactief. Zo haal je er het meeste uit!

ICT

ICT maakt leren leuker, makkelijker en interactiever. Tijdens mijn lessen en workshop rijk ik verschillende ICT-tools aan.

Innovatief

Via het volgen van workshops, literatuur en onderwijsblog ben ik op de hoogte van de laatste trends in het taalonderwijs.

Inspirerend

Ik inspireer je om met nieuwe werkvormen en digitale tools je lessen te verrijken.

Waarom Josien?

Ik ben een toegewijde docente en onderwijskundige met een passie voor ICT. Ik zoek steeds het grensvlak tussen onderwijs, onderzoek en innovatie. Via diverse (e)-cursussen en werkervaringen heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve leeroplossingen met digitale component. Deze kennis deel ik met mijn netwerk can collega’s via artikelen, workshops en lezingen.