Workshop

Lezing op maat

In deze workshop gaan we in op de vraag hoe je vocabulaire kunt onderwijzen en toetsen voor de lange termijn, met behulp van digitale tools.

Lezing op maat

Zoveel onderwerpen, zoveel lezingen. Laat weten wat je thema is en ik maak er een boeiende lezing bij. Laat ons weten wat je onderwerp en je doelgroep is en ik kom met een perfecte invulling. Verschillende tijdsduren zijn mgelijk in overleg.

Josien Boetje is via deze site direct te boeken.

Onderwerpen

Mogelijke onderwerpen voor een lezing zijn:

Interactief

Mijn lessen, workshops en lezingen zijn interactief. Zo haal je er het meeste uit!

ICT

ICT maakt leren leuker, makkelijker en interactiever. Tijdens mijn lessen en workshop rijk ik verschillende ICT-tools aan.

Innovatief

Via het volgen van workshops, literatuur en onderwijsblog ben ik op de hoogte van de laatste trends in het taalonderwijs.

Inspirerend

Ik inspireer je om met nieuwe werkvormen en digitale tools je lessen te verrijken.

Waarom Josien?

Ik ben een toegewijde docente en onderwijskundige met een passie voor ICT. Ik zoek steeds het grensvlak tussen onderwijs, onderzoek en innovatie. Via diverse (e)-cursussen en werkervaringen heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve leeroplossingen met digitale component. Deze kennis deel ik met mijn netwerk can collega’s via artikelen, workshops en lezingen.

Deze scholen gingen u voor