arabisch / Spaans

inCompany

Josien Boetje is specialist in het verzorgen van op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren. De cursussen zijn mogelijk voor het Arabisch en het Spaans. Ook taal- en cultuurcursussen zijn mogelijk.

Waarom een maatwerktraining?

Hoe werkt het?

Heeft je medewerker een specifiek leerdoel waaraan hij/zij wil werken? Dan is een op maat gemaakte (groeps)training ideaal. Als opdrachtgever bepaal jij welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt en welke methode er wordt gebruikt. Ik zorg ervoor dat de deelnemers zo efficiƫnt mogelijk leren en het beste uit zichzelf halen. Aan het eind van de cursus durven ze met meer zelfvertrouwen te communiceren in het Arabisch of het Spaans.

Cultuur

Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom besteed ik in al mijn taaltrainingen aandacht aan de Arabische / Spaanse cultuur. Indien gewenst kunnen we ingaan op de cultuur van een specifiek land.

Intake

Voor de training houden we een telefonisch intakegesprek. Hierin maken we samen een plan van aanpak en ontwerpen we een lesprogramma. We bepalen de specifieke onderwerpen en vaardigheden die nodig zijn om de gewenste doelen te behalen.

Duur en frequentie

De lessen duren in meestal minimaal 1,5 uur. Uit ervaring blijkt dat die tijd nodig is om goed in de stof te komen en het optimale uit de les te halen. Ook intensieve trainingen van halve dagen, hele dagen of een hele onderdompelingsweek is in overleg mogelijk.

Locatie

We spreken samen af waar de lessen plaatsvinden. Veel organisaties kiezen ervoor om de training in-company te organiseren. Zo zijn de medewerkers geen tijd kwijt aan verplaatsing en wordt gezorgd voor een transfer van de kennis naar de werkplek.

Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een inCompany training Arabisch of Spaans, volledig afgestemd op jouw wensen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.